Wij zijn Marjan Hogenberg en Frank Nederhoed en zijn in september 2021 gestart met het geven van het Nijntje beweegdiploma op verschillende scholen in de gemeente Noordenveld, waaronder OBS het Palet in Roderwolde. Het dorp Roderwolde en de school sprak ons meteen aan, een kleinschalige school waar een positieve en gezellige sfeer heerst. Dit is ook de reden waarom wij graag in Roderwolde wilden beginnen met het geven van turntrainingen. Wat zou het leuk zijn om voor de kinderen van Roderwolde en omstreken gym- en turnen aan te bieden zodat ze in hun eigen dorp kunnen blijven sporten dachten we. Vanuit deze visie is Gym- en turnsport Roderwolde ontstaan.

Vanuit stichting HN Sports/Gym- en turnsport geven wij inmiddels al een aantal maanden trainingen in Roderwolde. In januari 2022 zijn wij samen gestart met de trainingen in de gymzaal van OBS het Palet, wij geven met veel plezier de trainingen! Inmiddels zijn wij ook verder gaan kijken dan alleen Roderwolde en zijn wij vanaf april 2022 ook in Harkstede gestart en hopen hier net zulke enthousiaste kinderen te mogen ontvangen als in Roderwolde. Hopelijk beleven zij net zoveel plezier aan de turnsport als wij!

Tevens gaan wij in september 2022 ook starten in Ten Boer. Ten Boer is een redelijk groot dorp waar geen gym- en turnen aangeboden wordt. Dit vinden wij jammer en daarom zullen wij starten vanaf september 2022. De trainingen in Ten Boer vinden plaats op de vrijdagmiddag.

De trainingen in Roderwolde, Harkstede en Ten Boer worden verzorgd door Marjan Hogenberg en Frank Nederhoed.