Van harte welkom op de website van Gym- en turnsport, dé turnclub voor jongens en meisjes uit en rondom Harkstede, Ten Boer en Loppersum.

Gym- en turnsport is in januari 2022 opgestart door twee enthousiaste trainers (Frank Nederhoed en Marjan Hogenberg) die ook graag de mogelijkheid bieden aan jongens en meisjes uit Harkstede, Ten Boer, Loppersum en omstreken om deze prachtige uitdagende turnsport te bedrijven. Want prachtig, spectaculair, uitdagend en stoer dat is turnen! Ga je graag over de kop en lijkt het je leuk om leniger/sterker te worden en om spectaculaire elementen te leren, dan dagen we je graag uit!

Wij verzorgen de trainingen op maandagmiddag van 15.30 tot 16.30 uur en van 16.30 tot 17.30 uur aan kinderen vanaf 4 jaar in de sporthal van de Borgstee in Harkstede.

Wij verzorgen de trainingen op vrijdagmiddag van 14.45 tot 15.45 uur, 15.45 tot 16.45 uur en van 16.45 tot 17.45 uur aan kinderen vanaf 4 jaar in de gymzaal van sporthal De Tiggelhal in Ten Boer.

Wij verzorgen de trainingen op dinsdagmiddag van 14.45 tot 15.30 uur aan de jongste kinderen en op donderdagmiddag van 14.30 uur t/m 17.30 uur aan de kinderen van groep 3 t/m groep 8 en voortgezet onderwijs. Van 17.30 uur tot 18.30 uur is freerunnen aan de beurt, dit is voor jongens en meiden. Deze trainingen vinden plaats in de Boshal te Loppersum.

Op deze site vind je alle informatie over Gym- en turnsport, aan de bovenzijde zie je de menu-knoppen waarmee je door deze site navigeert.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan aan voor een gratis proeftraining.

Aanmelden voor een proeftraining kan hier, we zien je graag! Je mag altijd twee (gratis) proeftrainingen volgen.

Onder clubzaken vindt u:

Algemene informatie

Contributie/informatie lidmaatschap

Wedstrijden

Jeugdsportfonds

Privacyverklaring

Uitschrijven